zorgzaamheden

Verkeer je in de palliatieve fase van je leven en wil je mij aan je zij? Om je mentaal, fysiek en op gebied van zingeving te ondersteunen in je proces van naderend afscheid, stellen we een traject van in eerste instantie 3 maanden op maat samen, geheel naar wens. Iedere twee weken kom ik bij je op bezoek. En kies je steeds 2 zorgzaamheden waar je op dat moment behoefte aan hebt, uit onderstaande lijst.

Let wel; de zorgzaamheden onder de categorie zorgverlening vinden alleen plaats binnen een 24 uurs Intensieve Zorg Thuis setting.

Belangrijk om te weten: de online/offline berustingssessie Samen Stil Zijn en Moment Met Mij onder de categorie contemplatief bied ik wekelijks altijd gratis aan en vallen om die reden buiten het betaalde 3 maanden traject.

“Oprechte aandacht, zachte omhulling, rustgevende massage, weldadige warmte, subtiele geuren… Complementaire zorg vermindert stress en verhoogt de kwaliteit van leven”

~ Ginny Warner

Klik op de diverse categoriën om te zien welke zorgzaamheden daar onder vallen en op de foto’s voor meer details over de betreffende zorgzaamheid:

Zorgnomade

Ginny Warner
Verzorgende IG3 & Stervensbegeleider

iPhone

+31 6 11 38 73 43 

E-mail

ginny@zorgnomade.nl

Volg me

Life is too short to pretend it's not...

~ Ginny Warner