Voorbereiding op Verandering

online driedaagse voor mensen in de palliatieve fase, die bewust willen onderzoeken hoe hun afscheid en de aanloop daar naar toe zo goed en zo vredig mogelijk kan verlopen

Doe van maandag 10 t/m woensdag 12 april 2023 mee met Voorbereiding op Verandering leven met naderend afscheid. Ontvang 3 dagen mijn ondersteuning waarmee je een beginnetje maakt met het voorbereiden van jouw afscheid. Er is een extra terugkom-sessie op vrijdag 14 april, om terug te blikken, eventuele losse eindjes te verbinden en na te praten. Na deze driedaagse:

  • heb je inzicht in je angsten en wensen
  • weet je wat je nodig hebt om vredig over te gaan
  • voel je meer vertrouwen in je eigen regie
  • heb je helder waar je je focus op wilt leggen
  • ervaar je meer rust door de start van je voorbereiding

wat ik aanbied

wensen helder

Hoe fijn is het wanneer je exact weet wat je nodig hebt in de komende periode? Een duidelijk en helder overzicht? Minder angst voor wat komen gaat, meer vertrouwen op je eigen kracht.

meer overzicht

Hoe prettig als je weer wat bomen door het bos kunt zien en je ruimte hebt voor wat er echt toe doet? Een stukje aanvaarding waardoor er ruimte ontstaat voor quality time met je naasten?

ondersteuning

Ik neem je mee richting dit resultaat in 3 dagen. Zodat je daadwerkelijk een begin hebt gemaakt om je voor te bereiden op je naderend afscheid. Vergezel me en doe mee met mijn online driedaagse. Ik ben er voor je.

verbinding met anderen

Sluit je aan in de besloten Facebook-groep voor mensen in een soortgelijke fase als waar jij je in begeeft. Ik ben er om eventuele vragen te beantwoorden en te inspireren.

Omdat ik oprecht geloof, en in mijn dagelijkse praktijk meemaak, dat een goede voorbereiding een goed afscheid kan verzorgen, heb ik speciaal voor jou deze online 3-daagse ontwikkeld. En daarin duiken we samen in de voorbereiding naar een goed stervensproces. Dat is best een beetje spannend, misschien ook wel emotioneel en vraagt iets van je eigen verantwoordelijkheid. Ik ben er om een veilige ruimte te bieden zodat je je gedragen voelt om tot jouw persoonlijke inzichten te komen.

Van maandag 10 t/m woensdag 12 april 2023 van 11:00 – 12:00 uur geef ik iedere ochtend een live en help ik je op weg. Je brengt je eventuele angsten en wensen in kaart en samen bekijken we hoe je je verlangens kunt bereiken en misschien zelfs iets van je angst kunt laten varen.

Deze driedaagse is speciaal voor jou wanneer je voorzichtig en met een bergje moed bewust wilt kijken naar wat er voor jou nodig is om vredig de transitie te maken en de aanloop daar naartoe waardevol in te vullen.

Op dag 1 kijken we naar je huidige situatie van het slechte nieuws dat je uitbehandeld bent. Wat betekent dit voor je en wat komt er allemaal bij kijken?

Tijdens dag 2 bespreken we het onvermijdelijke. Wat is er voor jou nodig tijdens het stervensproces en hoe kun je je er nu al op voorbereiden?

En dag 3 gaat over wat er nu wel is. Je bent er nog. Je dagen zijn dodelijk vermoeiend of vol leven. Of iets daar

tussenin. Leven met een ziekte. Hoe kun je zoveel mogelijk plezier en liefdevolle momenten aan je leven toevoegen, zo lang dat nog kan?

Iedere dag kom ik live via Zoom en krijg je een werkboekje met korte maar effectieve opdrachten om in kaart te brengen wat voor jou van belang is. 

 

Het is daarom aan te raden om na de live-sessie tijd te maken om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Iedere dag is er ook ruimte om vragen te stellen.

De werkboekjes kun je digitaal invullen. Wanneer je die ingevuld dagelijks voor 00:00 uur naar me terugmailt, maak je kans op een mooi cadeaupakketje.

 

Tijdens de driedaagse is er, voor wie daar behoefte aan heeft, de mogelijkheid om samen van gedachten te wisselen en je ervaring te delen met elkaar. Ook ben je welkom in de besloten Facebook groep met mensen in een soortgelijke situatie als jijzelf.

Aan het einde van de driedaagse heb je helder wat voor mogelijkheden er zijn, heb je meer kennis en inzicht. Met jouw persoonlijke, overzichtelijke en concrete plan kun je verder, met meer gemoedsrust en vertrouwen.

  • iedere dag een livestream met uitleg en tips
  • dagelijks een korte opdracht
  • iedere dag een digitaal invulbaar werkboekje
  • voor verbinding met elkaar toegang tot de besloten Facebook groep
  • je maakt kans op een mooie verrassing

wat anderen zeggen

Elly
coördinator buddyzorg

“Ginny heeft meerdere mensen intensief kunnen ondersteunen. Haar kracht ligt vooral in haar communicatieve vaardigheden en haar openheid. Zij kan erg goed contact maken en onderhouden en kan zich goed inleven en meeleven met anderen. Zij staat open voor andere levensstijlen en mensen voelen zich door haar snel begrepen en geaccepteerd.”

Maartje
dochter en mantelzorger van een cliënte

“Ginny is een rots in de branding in situaties waarin je het niet meer alleen kunt. Ze kijkt naar je, luistert met haar hart én haar hoofd, en onderneemt actie. Ze werkt geheel vanuit het belang en de behoefte van degene die zorg nodig heeft, wat een veilig gevoel oproept en wat rust creëert voor de mensen om de zieke heen.”

Peter
zoon van een cliënt

“Ginny is praktisch en vindingrijk waardoor het haar lukte om problemen op te lossen en de kwaliteit van leven voor mijn vader te verhogen.”

Ginny

Palliatieve Zorgprofessional

Ik weet dat wij als mens een enorm potentieel hebben om te leren zijn met wat zich aandient. Dat lijden in al zijn grove en subtiele verschijningsvormen een gegeven is, maar hoe we ermee omgaan een keuze. Dat we als mens liefdevol kunnen zijn en kwetsbaar mogen zijn, en dat ons sterk houden en flink zijn soms meer kwaad dan goed doet. In tijden van ziekte leren we onszelf kennen en biedt het de gelegenheid te onderzoeken wat het wil zeggen. 

Ik voel een diepe missie om een klein steentje bij te dragen aan het verminderen van taboe op ziekte, sterven, dood en rouw en heb een grote wens om manieren te vinden om op een gezonde wijze met deze volkomen natuurlijke aspecten van het leven in deze bestaanswereld om te gaan. Pema Chodron zegt het heel mooi: “Impermanence is a principle of harmony. When we don’t struggle against it, we are in harmony with reality.”

Ik zet mij in om je in dat proces van verlies van gezondheid en leven zo goed mogelijk te ondersteunen en vooral je eigen kracht hierin te laten vinden. Met 10 jaar ervaring als Verzorgende IG3 en Stervensbegeleider ondersteunde ik tientallen mensen in hun laatste levensfase, in afstemming met henzelf en hun naasten. 

Ik geniet van reizen, koken, wandelen in de natuur en mediteren. Ben gek op caramelzeezoutijs en in Thijs vind ik grootse liefde en verwantschap. Ik ben open, oprecht, warmhartig en positief van nature. Ik hou van het leven als een magnifiek wonder, in al zijn facetten, ups and downs, inclusief het mysterie van de dood.

Foto: Miriam van der Hoek
Zorgnomade

Ginny Warner
Verzorgende IG3 & Stervensbegeleider

iPhone

+31 6 11 38 73 43 

E-mail

ginny@zorgnomade.nl

Volg me

Life is too short to pretend it's not...

~ Ginny Warner