Beeld: © Ginny Warner

met mij aan je zij

“ik ondersteun vrouwen in de palliatieve fase van hun leven die bewust en met aandacht hun naderende afscheid willen voorbereiden, zodat zij vredig en in vertrouwen kunnen overgaan”

Eigenlijk is de dood bijna altijd onzeker, omdat het tijdstip (meestal) niet bekend is. Misschien is die onzekerheid ook een reden dat we het nadenken erover zo veel mogelijk voor ons uitschuiven. Voorbereiden op wat komen gaat, vroeg of laat, kan echter van essentieel belang zijn om met een zo vredig mogelijke staat van geest het stervensproces aan te gaan.

Alles wat je liefhebt loslaten is iets wat we ons als mens lang niet altijd goed kunnen voorstellen.. Alles wat in het leven opgebouwd is; vriendschappen, familiebanden, kennis, kunde, levenswerk, alles wat vergaard is aan materie… achterlaten. En met het oog op… mysterie? Het Grote Onbekende, of misschien heb je juist wel een heel helder beeld van wat de dood of een hiernamaals inhoudt? 

Nadenken over deze levensfase, laat staan het bewust voorbereiden op de dood, kan ongemakkelijk en spannend zijn. Toch geeft het vaak ook opluchting, berusting en vertrouwen, bij jezelf én je naasten. Ik ondersteun je hier graag bij in praktische, mentale, fysieke en existentiële zin.

Beeld: © Miriam van der Hoek, soulfotograaf

mijn aanbod

Voorbereiding op Verandering

Een online driedaagse om behoedzaam een kijkje te nemen naar wat voor jou nodig is om de laatste levensfase zo waardevol mogelijk te beleven. Met o.a. een schrijfoefening kijken we samen naar je angsten en verlangens en hoe die respectievelijk te overwinnen en uit te laten komen. 

Vredig in Vertrouwen

In vertrouwen je leven vredig loslaten. Makkelijker gezegd dan gedaan… Maar wat is er voor nodig? In drie maanden tijd kijken we samen naar wat van betekenis was, naar zijn met wat zich aandient en ontwikkel je vertrouwen in de kunst van het loslaten.

Intensieve Zorg Thuis

De laatste maanden of weken van je leven omringd door de meest belangrijke mensen in je leven, in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Op gepaste wijze ben ik (en mijn team) 24/7 tot je beschikking. In oprechte aandacht naar je luisteren, praktische ondersteuning, liefdevolle verzorging en respectvol verpleging. Altijd goed overleg en met aandacht voor jouw regie.

Zorgnomade

Ginny Warner
Levenseindebegeleider

iPhone

+31 6 11 38 73 43

E-mail

ginny@zorgnomade.nl

Kamer van Koophandel

24456854

Let's connect

Life is too short to pretend it's not...

~ Ginny Warner