gratis
van mij
voor jou

Ik leer je graag kennen en jij mij misschien ook. Abonneer je op mijn maandelijkse nieuwsbrief ZonneMaan, volg mijn webinar Aandacht voor Aanvaarding of mijn online driedaagse Voorbereiding op Verandering. Die gaat over voorbereiden op zo’n grote verandering als het stervensproces, en de aanloop daar naar toe.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen maar heb je twijfels of mijn zorg en ondersteuning iets voor je is? Vraag dan een Online Ontmoeting aan. We zien en horen elkaar en kijken of het klikt. Vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend!

 

 

ZonneMaan

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en belevenissen? Ontvang onregelmatig ZonneMaan – rechtstreeks in je mailbox – met overdenkingen, tips, schrijfsels over mijn ervaringen en meer.

Voorbereiding op Verandering

Webinar voor vrouwen in de palliatieve fase. Hoe bereid je je voor op wat komen gaat? We kijken globaal naar deze fase en er is ruimte om je vragen te stellen.

Online Ontmoeting

Heb je te horen gekregen dat je ongneeslijk ziek bent, loop je in deze fase tegen moeilijke dingen op en ben je op zoek naar iemand die je kan ondersteunen? Meld je aan voor een gratis Online Ontmoeting. We ‘ontmoeten’ elkaar online via beeldbellen. In dit oriënterend gesprek van ±30 minuten stem ik af op jou en luister naar je verhaal om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

verbinding maken

Wil je mij alvast een beetje leren kennen? Er zijn veel mogelijkheden waarbij we kunnen kennismaken. In de besloten Facebook groep ‘Voorbereiding op Verandering’ speciaal voor vrouwen in de palliatieve fase, is ruimte om te delen, er voor elkaar te zijn en elkaar te inspireren. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, offline of online!

Beeld: © Ginny Warner

Zorgnomade

Ginny Warner
Verzorgende IG3 & Stervensbegeleider

iPhone

+31 6 11 38 73 43 

E-mail

ginny@zorgnomade.nl

Volg me

Life is too short to pretend it's not...

~ Ginny Warner