Moment Met Mij

gratis individuele berustings-sessie

Jij en ik, bij jou op een rustig plekje in je huis* of online. Ik stem op je af en we maken ruimte voor rust. Even alle gedachten, ideeën en zorgen laten voor wat ze zijn. Diepe ontspanning, compleet in het hier en nu. Relaxed en tegelijkertijd alert. Wow…

Een moment van berusting met de werkelijkheid creëren is een manier om jezelf te beschermen tegen negatieve emoties die allesoverheersend kunnen zijn. Zeker als we ziek zijn of door moeilijke omstandigheden gaan. Het doel van deze sessies is te leren zijn met wat zich aandient, met wat er is. 

Samen de stilte opzoeken is vaak krachtig omdat we elkaars intenties als mens versterken, waardoor afleidingen en obstakels tijdens een sessie minder de kop opsteken. Zijn met wat er is heeft een positief effect op je dagelijkse leven en kan de kwaliteit van je leven verhogen, juist in die laatste periode.

*Ik leg huisbezoeken in principe alleen af binnen het 3 maanden traject Vredig in Vertrouwen, in de regio Rotterdam-Rijnmond en omstreken of in 24 uurs Intensieve Zorg Thuis. Neem bij twijfel even contact met me op, om te overleggen of ik jouw woonplaats ook aandoe.

De ruimte die je hiermee in je geest creëert, maakt de omgang met emoties en moeilijke situaties makkelijker. Iedere week komen we samen om even een moment voor onszelf te ervaren. 

Momenten van rust en stilte, van zijn met wat zich aandient. Iets wat training behoeft wanneer je er nog niet bekend mee bent, en training blijft vergen, ook als je de basis al kent. Vriendelijkheid voor jezelf en veel geduld is daarbij belangrijk.

Op mijn eigen pad van verstilling, van leren zijn met de realiteit, word ik geïnspireerd door mijn boeddhistisch leraar Lama Jigmé Namgyal. Ik word door hem steeds weer uitgenodigd om alle problemen en ideeën voor een moment te laten voor wat ze zijn… “Die staan straks nog gewoon op je te wachten”, zegt hij wel eens gekscherend. 😉

Alle online berusting-sessies voor vrouwen in de palliatieve levensfase zijn gratis en via een beveiligde web-omgeving bij te wonen. Ervaar je de waarde ervan en wil je toch graag iets geven? Dan is een donatie aan Phuntsok Namgyal Ling*, een initiatief van mijn leraar, van harte welkom.

Reserveer meteen een afspraak voor een gratis 1-op-1 sessie in mijn agenda hieronder. Liever niet in een groep? Plan dan een gratis groepssessie Samen Stil zijn in.

*ANBI Stichting Phuntsok Namgyal Ling heeft als doel geld in te zamelen om een stuk land in Europa te kopen, midden in de natuur. Idealiter in de buurt van zee en bergen en met vruchtbare grond om zelfvoorzienend te leven, en ver genoeg van de bewoonde wereld om ongestoord te kunnen beoefenen. Deze plek biedt ruimte aan serieuze beoefenaars van het Tibetaans boeddhisme en andere religies of stromingen. Het pad om innerlijke vrede te cultiveren is fundamenteel voor ieder mens – er is geen onderscheid naar religie, cultuur of sociale achtergrond. Deze plaats is open voor iedereen. Je leest meer over het initiatief van mijn leraar op de website.

agenda

Laden...

Good to know…

De sessies die ik faciliteer, vinden hun oorsprong in het Tibetaans boeddhisme, maar ik ben GEEN meditatie (noch boeddhistisch) leraar. Leraar zijn vereist vele, vele jaren van studie en beoefening onder begeleiding van een gerealiseerd meester. Zodoende ben ik niet bevoegd om vragen over meditatie te beantwoorden. Ik faciliteer een wekelijks online moment van gedeelde stilte, berusting en hopelijk innerlijke rust, in een tijd van mogelijke onrust en onzekerheid.

 


Wil je meer weten over meditatie of heb je vragen over het beoefenen van meditatie? Dan verwijs ik je graag door naar een authentieke meditatieleraar, bij wie ik sinds 2009 zelf lessen volg.
Lama Jigmé Namgyal bestudeerde de menselijke geest – naast vele andere onderwerpen – meer dan 9 jaar op universitair niveau, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Lama Jigmé geeft heel praktisch en down to earth les in het ontwikkelen van positieve menselijke kwaliteiten. En hij weet mensen voorbij de woorden te raken en te inspireren.

 

~ Ginny Warner

Zorgnomade

Ginny Warner
Verzorgende IG3 & Ondersteuner Palliatieve Fase

Volg me
Adres

1e Stampioendwarsstraat 2A
3071 TN Rotterdam
Nederland

iPhone

+31 6 11 38 73 43

E-mail

ginny@zorgnomade.nl